Kanapka grzybiarza

                                Fotoalbum Maryjka



Krótka wizyta w parku i duży wkład do kolacji. Kilka czernidłaków kołpakowatych wystarczyło na przygotowanie prawdziwej uczty. Młode, muślinowe czernidłaki usmażyłam na maśle. Do tego kilka pomidorów koktajlowych, zielona cebula i zrobił się patelniany bukiet.

 

 

 


 

 

Do smażenia wybieramy młode  i różowe wewnątrz kapelusze czernidłaków kołpakowatych. Trzony odrzucamy.

 

 

    

  


Do przygotowania kanapki grzybiarza potrzebne są:
1. pełna mobilizacja do popołudniowego spaceru
2. patelnia, masło, pomidory, cebula i wymieniony grzyb
3. wolny kwadrans na przygotowanie kolacji
3. aparat fotograficzny aby uwiecznić to dzieło

                                                                          Maryjka

                                                                                                                                          

   

Rośliny

Zwierzęta

Fotopstryk

Fotopejzaże

Fotoaura

Gościmy

Odwiedza nas 16 gości oraz 0 użytkowników.

Statystyka odwiedzin

Dzisiaj67
Wczoraj80
Tydzień147
Miesiąc1299
Razem147401

Imieniny


Dzisiaj: 17 Wrzesień 2019       Obchodzą: Justyna, Narcyz, Franciszek

Facebook